Ein MICHELIN Stern: eine Küche voller Finesse – einen Stopp wert!
Produkte von ausgesuchter Qualität, unverkennbare Finesse auf dem Teller, auf den Punkt gebrachter Geschmack, ein konstant hohes Niveau bei der Zubereitung.
Zusatzinformationen
Kreativ
Klimaanlage
Park oder Garten
Parkplatz
Für Körperbehinderte leicht zugängliche Räume
Speiseterrasse
Amex
Mastercard
Visa
Hilfreiche Informationen
Beschreibung
Close to Saint-Jean-de-Luz and the coast, this old Basque farmhouse has a more modern wing overlooking the Rhune (Larrun) mountain and the countryside. It is here, in the heart of the Basque Country, that Cédric Béchade and his wife Marion decided to set up shop. He is hardly an unknown in the gourmet world: previously sous-chef to Jean-François Piège at the Plaza Athénée, he trained in Biarritz at the Hôtel du Palais under Jean-Marie Gauthier before joining the Hostellerie de Plaisance after the departure of one Philippe Etchebest. In the kitchen, this creative chef uses high-quality Basque ingredients, treating them with all the care they deserve.