3 rue des Meuniers, 60350 Saint-Jean-aux-Bois
Routenplaner
Moderne Küche,Kreativ
Ein MICHELIN Stern: eine Küche voller Finesse – einen Stopp wert!
Produkte von ausgesuchter Qualität, unverkennbare Finesse auf dem Teller, auf den Punkt gebrachter Geschmack, ein konstant hohes Niveau bei der Zubereitung.
Zusatzinformationen
Moderne Küche
Kreativ
Park oder Garten
Parkplatz
Speiseterrasse
Amex
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Hilfreiche Informationen
Beschreibung
Chef Sébastien Tantot (previously Gérald Passédat's executive chef at Le Petit Nice) is thriving in this attractive "inn" (with bare stone, beams, fireplace). Located on the road to Pierrefonds, it lies in the Compiègne Forest, in a medieval village. As the set menus (95% vegetarian) illustrate, the chef is particularly fond of vegetables, fruit and aromatic plants and herbs from his kitchen garden, showcasing them in refined and balanced cuisine that is also visually appealing, a case in point being the bold montage of strips of raw button mushrooms and foie gras with cubes of eel.