Boulevard de l'Almandin, St-Cyprien Sud, 66750 Saint-Cyprien
Routenplaner
Moderne Küche
Ein MICHELIN Stern: eine Küche voller Finesse – einen Stopp wert!
Produkte von ausgesuchter Qualität, unverkennbare Finesse auf dem Teller, auf den Punkt gebrachter Geschmack, ein konstant hohes Niveau bei der Zubereitung.
Zusatzinformationen
Moderne Küche
Klimaanlage
Parkplatz
Für Körperbehinderte leicht zugängliche Räume
Speiseterrasse
Schöne Aussicht
Amex
Diners club
Mastercard
Visa
Hilfreiche Informationen
Beschreibung
This man-made island – home to a hotel complex with swimming pool and spa – separated from the Mediterranean by a barrier beach is, to say the least, a surprising location. The terrace on the water's edge is a delight, as is the generous cuisine cooked up by chef Frédéric Bacquié, who gravitates toward the fine produce of the Catalan terroir and locally caught fish. A sure touch when it comes to cooking and seasoning results in precise, elegant dishes: wild sea bass from Cap Leucate with shellfish sauce, poultry with girolles and a mushroom emulsion, a dessert flavoured with Muscat and saffron… The lunchtime set menu offers excellent value for money. L'Aquarama serves indulgent cuisine in a "chic bistro" setting.