Ein MICHELIN Stern: eine Küche voller Finesse – einen Stopp wert!
Produkte von ausgesuchter Qualität, unverkennbare Finesse auf dem Teller, auf den Punkt gebrachter Geschmack, ein konstant hohes Niveau bei der Zubereitung.
Zusatzinformationen
Moderne Küche
Park oder Garten
Parkplatz
Für Körperbehinderte leicht zugängliche Räume
Speiseterrasse
Schöne Aussicht
Amex
Mastercard
Visa
Hilfreiche Informationen
Beschreibung
This charming hotel perched on a chalk cliff was commissioned in 1908 by King Leopold II of Belgium so that he could entertain his lover, Blanche de Vaughan, but it now caters to lovers of fine food. Sourcing local produce is central to the Domaine’s philosophy: scallops from the Bay of the Seine River, farm-reared lamb from nearby breeders and fresh fruit and vegetables from neighbours’ gardens and orchards. The resulting food overflows with fresh, crisp, wholesome flavours. When the weather is fine, alfresco dining on the terrace gazing down over the meanders of the Seine is an unforgettable experience in this aptly named establishment.