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€€€€
Willem Hiele
Kapittelstraat 71, 8460 Oudenburg Routenplaner
Fisch und Meeresfrüchte,Kreativ
  • Ein MICHELIN Stern: eine Küche voller Finesse – einen Stopp wert! Produkte von ausgesuchter Qualität, unverkennbare Finesse auf dem Teller, auf den Punkt gebrachter Geschmack, ein konstant hohes Niveau bei der Zubereitung.

Zusatzinformationen

  • Fisch und Meeresfrüchte
  • Kreativ
  • Klimaanlage
  • Park oder Garten
  • Parkplatz
  • Für Körperbehinderte leicht zugängliche Räume
  • Speiseterrasse
  • Schöne Aussicht
  • Amex
  • Mastercard
  • Visa

Hilfreiche Informationen

Beschreibung

Rock’n roll and unconventional, Willem Hiele has swapped his dinky fishermen’s hut for an architectural behemoth by Jacques Moeschal. Polders dominate De Keignaert nature reserve and are also a major feature of this imposing brutalist edifice, in which chef Hiele invites you to sample his favourite dishes.
He translates the brutality of the sea and nature into dishes that bear his highly personal and delicate hallmark. Intense sauces, vinaigrettes and a smoky live fire focus which showcase regional delicacies such as North Sea fish and veggies. Examples include slow-cooked monkfish flanked by succulent mushrooms, whose texture results from a specific drying technique. The noteworthy Bordelaise sauce is refreshed by shiso that adds depth and harmony. While not a fan of gimmicks, he may however playfully slip a spoonful of caviar into a walnut and bitter chocolate iced dessert. A fascinating experience that is even better if you spend a night in one of the seven guestrooms.

Lage

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  • Zielort der Route
  • Zwischenziel der Route
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