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Rezdôra
27 E. 20th St., New York 10003 Routenplaner
Italienisch,Regional
  • Ein MICHELIN Stern: eine Küche voller Finesse – einen Stopp wert! Produkte von ausgesuchter Qualität, unverkennbare Finesse auf dem Teller, auf den Punkt gebrachter Geschmack, ein konstant hohes Niveau bei der Zubereitung.

Zusatzinformationen

  • Italienisch
  • Regional
  • Klimaanlage
  • Brunch
  • Amex
  • Diners club
  • Mastercard
  • Visa

Hilfreiche Informationen

Beschreibung

If you’ve been lucky enough to sample the ethereal cuisine of Emilia-Romagna, you’re in for a treat at Chef Stefano Secchi's cherished osteria. Nestled into a well-designed space in the Flatiron District, this cheerful spot brings the Italian region’s signature cuisine stateside.
Rotating specials and pastas top the charts, and the regional pasta tasting is a sleeper hit. It takes guts to serve a handful of penne with pomodoro sauce or two tortellini in chicken brodo, but when pasta is as refined as this, nobody is complaining. Starters like the feather-light gnocco fritto with mortadella and Prosciutto di Parma, bookended by an appealingly restrained dessert like parmesan cheesecake crowned by citrus gelée, all but guarantee a return visit.

Lage

  • Startort der Route
  • Zielort der Route
  • Zwischenziel der Route
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