Ein MICHELIN Stern: eine Küche voller Finesse – einen Stopp wert!
Produkte von ausgesuchter Qualität, unverkennbare Finesse auf dem Teller, auf den Punkt gebrachter Geschmack, ein konstant hohes Niveau bei der Zubereitung.
Zusatzinformationen
Moderne Küche
Klimaanlage
Park oder Garten
Parkplatz
Für Körperbehinderte leicht zugängliche Räume
Vegetarisches Menü
Speiseterrasse
Schöne Aussicht
Amex
Mastercard
Visa
Hilfreiche Informationen
Beschreibung
At the top of a hill, surrounded by the Bergerac vineyards, next to the ruins of a windmill, this beautiful, opulent restaurant affords unforgettable views of the surroundings. Chef Damien Fagette promotes the local produce of the Périgord by working with Blonde d'Aquitaine beef, foie gras and free-range Périgord chicken. Prepared with great care and skill, his contemporary cuisine is a succulent alliance of fine ingredients, accurate cooking and well-defined flavours. Grilled squid, shallot with red wine and chorizo churros; variations on lamb (roasted saddle, confit shoulder rissole and leg marinated kebab-style); warm Grand Marnier soufflé. A wonderful experience.