Ein MICHELIN Stern: eine Küche voller Finesse – einen Stopp wert!
Produkte von ausgesuchter Qualität, unverkennbare Finesse auf dem Teller, auf den Punkt gebrachter Geschmack, ein konstant hohes Niveau bei der Zubereitung.
Zusatzinformationen
Kreativ
Klimaanlage
Park oder Garten
Parkplatz
Für Körperbehinderte leicht zugängliche Räume
Speiseterrasse
Amex
Diners club
Mastercard
Visa
Hilfreiche Informationen
Beschreibung
Overlooking an internal garden, this welcoming Valtellina-style Stube restaurant decorated in sweet-scented cembra pinewood is the perfect setting in which to enjoy local specialities and vegetables grown in the restaurant’s own garden. Zero-mile ingredients (the restaurant takes its name from the word for “manger” in local dialect and also boasts its own dairy) and visual experimentation are the distinctive features of the regional cuisine served here, with fish from the lake, game, DOP Bitto cheese and even local truffles all appearing on the menu. There are two tasting menus: a creative 7-course menu and a more traditional 4-course option. Comfortable, welcoming guestrooms and a modern spa complete the picture.