Ein MICHELIN Stern: eine Küche voller Finesse – einen Stopp wert!
Produkte von ausgesuchter Qualität, unverkennbare Finesse auf dem Teller, auf den Punkt gebrachter Geschmack, ein konstant hohes Niveau bei der Zubereitung.
Zusatzinformationen
Moderne Küche
Klimaanlage
Park oder Garten
Parkplatz
Für Körperbehinderte leicht zugängliche Räume
Speiseterrasse
Mastercard
Visa
Hilfreiche Informationen
Beschreibung
In the Eure valley, inside the Maison du Verger (once Catherine Deneuve's home), chef Romain Meder crafts his own distinctive culinary score, after a star-studded career alongside Alain Ducasse of the triple-starred Plaza Athénée. This rural chapter in his career suits him like a (gardening) glove as he enthusiastically adopts and cooks with ingredients gleaned from the cottage and flower garden and the surrounding forest, without forgetting a host of independent local producers (snails, butter, bread). Veg and seafood play a prominent role in the dishes created by this virtuoso technician who calls upon a wide range of methods to exalt super-fresh veggies in recipes that are both contemporary and globetrotting under a 100% nature-loving banner.