Ein MICHELIN Stern: eine Küche voller Finesse – einen Stopp wert!
Produkte von ausgesuchter Qualität, unverkennbare Finesse auf dem Teller, auf den Punkt gebrachter Geschmack, ein konstant hohes Niveau bei der Zubereitung.
Zusatzinformationen
Kreativ
Klimaanlage
Parkplatz
Für Körperbehinderte leicht zugängliche Räume
Speiseterrasse
Autoservice
Amex
Diners club
Mastercard
Visa
Hilfreiche Informationen
Beschreibung
Savour the exquisite gastronomic cuisine of Martín Berasategui on the “Isla Blanca”, as Ibiza is affectionately known to locals. Located within the walls of the luxurious Hotel Bless Ibiza, the restaurant is run by chef Paco Budia, one of Berasategui’s disciples, who loyally follows the culinary doctrines of his San Sebastián mentor in dishes teeming with fine textures and demonstrating impeccable presentation. Martín Berasategui’s stunning cuisine showcases some added Canary Island-inspired touches thanks to the use of an array of locally sourced ingredients alongside others from the north of Spain, all of which feature on an extensive à la carte and one tasting menu (El Viaje de Martín). The name Etxeko (which translates as “homemade” in Basque), is a nod to this famous chef’s native region.