6
€€
Haut Bonheur de la Table
18 Grand'Place, 59670 Cassel Routenplaner
Moderne Küche
  • Ein MICHELIN Stern: eine Küche voller Finesse – einen Stopp wert! Produkte von ausgesuchter Qualität, unverkennbare Finesse auf dem Teller, auf den Punkt gebrachter Geschmack, ein konstant hohes Niveau bei der Zubereitung.

Zusatzinformationen

  • Moderne Küche
  • Speiseterrasse
  • Mastercard
  • Visa

Hilfreiche Informationen

Beschreibung

Poised between Steenvoorde and Saint-Omer in the heart of Flanders, Cassel is a darling of a brick-built village. A small village for a tiny restaurant. Housed in a beautiful 18C abode with space for just twenty diners, it is run by owners who are passionate about fine cuisine. Chef Eugène Hobraiche carefully crafts contemporary nosh that goes hand-in-hand with seasonal produce, using local fruit and vegetables, as well as fish from the auction at Dunkirk. Grilled wild turbot, samphire, artichoke and coriander sauce; grilled tuna with tomato water and green tomato sorbet are among the house signature dishes. Five equally cosy, manicured guestrooms available just a short walk away.

Lage

  • Startort der Route
  • Zielort der Route
  • Zwischenziel der Route
  • Hotels in der Nähe
  • Restaurants in der Nähe

Restaurantsin der Nähe

Unterkünftein der Nähe

Sehenswürdigkeitenund Attraktionen in der Nähe