Ein MICHELIN Stern: eine Küche voller Finesse – einen Stopp wert!
Produkte von ausgesuchter Qualität, unverkennbare Finesse auf dem Teller, auf den Punkt gebrachter Geschmack, ein konstant hohes Niveau bei der Zubereitung.
Zusatzinformationen
Kreativ
Park oder Garten
Parkplatz
Für Körperbehinderte leicht zugängliche Räume
Speiseterrasse
Schöne Aussicht
Amex
Mastercard
Visa
Hilfreiche Informationen
Beschreibung
This former winery has retained its metal rafters, adding bags of cachet and charm to the spacious, inviting interior. Julien Montassié, a talented young chef who trained under Michel Troisgros and Gilles Goujon, closely follows the seasons and relies on small local producers to devise his surprise set menu: langoustine, chestnut and Hokkaido pumpkin; John Dory, seared oysters, pork trotter and baby lettuce; lemon with kombu seaweed. Inventive dishes to be washed down with the estate's own input-free wines, produced in line with agroecological practices. Pleasant guestrooms for overnight stays.