Ein MICHELIN Stern: eine Küche voller Finesse – einen Stopp wert!
Produkte von ausgesuchter Qualität, unverkennbare Finesse auf dem Teller, auf den Punkt gebrachter Geschmack, ein konstant hohes Niveau bei der Zubereitung.
Zusatzinformationen
Moderne Küche
Klassische Küche
Klimaanlage
Park oder Garten
Parkplatz
Für Körperbehinderte leicht zugängliche Räume
Amex
Mastercard
Visa
Hilfreiche Informationen
Beschreibung
You couldn’t find a more authentic Basque picture postcard than this eatery on Ainhoa’s Place du Fronton, opposite the village’s pelota wall! The attractive, traditional family establishment has retained its terracotta tiled flooring, wooden rafters, gleaming copper pots and vintage tableware. Assisted by his pastry-chef brother Louis, chef Martin Isabal has definitively taken over the reins from Uncle Xavier. Martin’s enticing menu is sourced exclusively from local producers and their own kitchen garden. The terroir takes centre stage in delicious recipes: Landes asparagus, peppery mousseline sauce and a crispy egg yolk; Koskera-style line-caught hake; roasted rack of suckling lamb with confit shoulder.